Supjaustome dideliais gabalais vištienos filė. Pabarstome vištieną adžikos prieskoniais ir laikome apie 3-4 val. Į įkaitintą keptuvę įpilame aliejaus, įdedame vištieną ir vartant kepame virš mažos ugnies, kol gražiai apskrus abi vištienos filė pusės. Patiekiama su keptomis bulvytėmis arba ryžiais bei šviežiomis daržovėmis. Skanaus.
Autorius: Gedas
INGREDIENTAI:
600 gramų vištos filė
šiek tiek druskos
šiek tiek aliejaus
šiek tiek prieskonių (adžikos)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Supjaustome dideliais gabalais vištienos filė. Pabarstome vištieną adžikos prieskoniais ir laikome apie 3-4 val. Į įkaitintą keptuvę įpilame aliejaus, įdedame vištieną ir vartant kepame virš mažos ugnies, kol gražiai apskrus abi vištienos filė pusės. Patiekiama su keptomis bulvytėmis arba ryžiais bei šviežiomis daržovėmis. Skanaus.