INGREDIENTAI:
- 0.5 vieneto citrinų
- 1 česnakų
- šiek tiek juodųjų pipirų
- 1 vienetas kiaulės šoninės (su kauliuku)
- šiek tiek druskos
- šiek tiek laurų lapų
- šiek tiek petražolių
- šiek tiek žolelių
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Šoninės gabaliuką ištriname prieskoniais (druska, pipirai, česnaku, SANTA MARIA lauro lapais, sodo prieskoninės žolelėmis) ir paliekame marinuotis 2-3 valandoms.
Dedame šoninės gabaliuką į kepimo skardą, įpilame šiek tiek aliejaus ir aplaistome 1/2 citrinos sultimis. Dedame į 180 C laipsnių įkaitintą orkaitę. Kepame apie 50-65 min. Kai iškepa apibarstome SANTA MARIA petražolėmis ir patiekiame su pasirinktu garnyru.
Autorius: Jelena
REKLAMA