• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 0.5 vieneto citrinų
  • 1 česnakų
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 1 vienetas kiaulės šoninės (su kauliuku)
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek laurų lapų
  • šiek tiek petražolių
  • šiek tiek žolelių

Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.

INGREDIENTAI:

  • 0.5 vieneto citrinų
  • 1 česnakų
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 1 vienetas kiaulės šoninės (su kauliuku)
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek laurų lapų
  • šiek tiek petražolių
  • šiek tiek žolelių

Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.

REKLAMA

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Šoninės gabaliuką ištriname prieskoniais (druska, pipirai, česnaku, SANTA MARIA lauro lapais, sodo prieskoninės žolelėmis) ir paliekame marinuotis 2-3 valandoms.
    Dedame šoninės gabaliuką į kepimo skardą, įpilame šiek tiek aliejaus ir aplaistome 1/2 citrinos sultimis. Dedame į 180 C laipsnių įkaitintą orkaitę. Kepame apie 50-65 min. Kai iškepa apibarstome SANTA MARIA petražolėmis ir patiekiame su pasirinktu garnyru.

Autorius: Jelena

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų