INGREDIENTAI:
- 2 vienetai kiaulės šoninės (gabalai)
- šiek tiek druskos
- šiek tiek prieskonių (aštrūs, mėsos)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Kiaulienos šoninės gabaliukus pasūdykite, pabarstykite prieskoniais ir palaikykite nors kelias valandas. Aš naudoju prieskonius didkespsniams.
Gabaliukus dėkite į keptuvę ir kepkite kartais apversdami ant savų taukų, kol gražiai paruduos. Labai skanūs gaunasi ir kepti griliuje.
Valgykite su raugintais kopūstais, pomidorų padažu ar krienais ir duona.
Autorius: Tomas M.
INGREDIENTAI:
- 2 vienetai kiaulės šoninės (gabalai)
- šiek tiek druskos
- šiek tiek prieskonių (aštrūs, mėsos)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Kiaulienos šoninės gabaliukus pasūdykite, pabarstykite prieskoniais ir palaikykite nors kelias valandas. Aš naudoju prieskonius didkespsniams.
Gabaliukus dėkite į keptuvę ir kepkite kartais apversdami ant savų taukų, kol gražiai paruduos. Labai skanūs gaunasi ir kepti griliuje.
Valgykite su raugintais kopūstais, pomidorų padažu ar krienais ir duona.
Autorius: Tomas M.
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą SIŲSTI