Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 3 česnakų
- šiek tiek juodųjų pipirų
- 1 arbatinis šaukštelis petražolių (šviežios/džiovintos)
- 1 vienetas menkių (filė)
- šiek tiek alyvuogių aliejaus
- 4 valgomieji šaukštai džiūvesėlių
- 2 valgomieji šaukštai majonezo
- 4 valgomieji šaukštai parmezano sūrio (tarkuotas)
- šiek tiek druskos
- 1/4 arbatinio šaukštelio čili pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Viename dubenyje sumaišykite majonezą, čili miltelius, citrinos sultis, parmezano sūrį, išspaustą česnaką, druską ir pipirus.
Kitame dubenėlyje, sumaišykite susmulkintas petražoles ir džiūvėsėlius.
Ant vienos menkės filė pusės sudėkite sūrio ir majonezo mišinį ir abi menkės puses apvoliokite džiūvėsėlių ir petražolių mišinyje.
Menkę dėkite į folija išklotą ir alyvuogių aliejumi pateptą kepimo skardą.
Kepkite apie 15 minučių 200 laipsnių temperatūroje.
Patiekite su citrinos griežinėliu.
Skanaus.
INGREDIENTAI:
- 3 česnakų
- šiek tiek juodųjų pipirų
- 1 arbatinis šaukštelis petražolių (šviežios/džiovintos)
- 1 vienetas menkių (filė)
- šiek tiek alyvuogių aliejaus
- 4 valgomieji šaukštai džiūvesėlių
- 2 valgomieji šaukštai majonezo
- 4 valgomieji šaukštai parmezano sūrio (tarkuotas)
- šiek tiek druskos
- 1/4 arbatinio šaukštelio čili pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Viename dubenyje sumaišykite majonezą, čili miltelius, citrinos sultis, parmezano sūrį, išspaustą česnaką, druską ir pipirus.
Kitame dubenėlyje, sumaišykite susmulkintas petražoles ir džiūvėsėlius.
Ant vienos menkės filė pusės sudėkite sūrio ir majonezo mišinį ir abi menkės puses apvoliokite džiūvėsėlių ir petražolių mišinyje.
Menkę dėkite į folija išklotą ir alyvuogių aliejumi pateptą kepimo skardą.
Kepkite apie 15 minučių 200 laipsnių temperatūroje.
Patiekite su citrinos griežinėliu.
Skanaus.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME

TOLIAU SKAITYKITE

rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą