Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
Naujas komentaras
Skaityti visus komentarus (
0
) Maistas / 2022.02.23 00:01 / Šaltinis: Gaspadine.lt
INGREDIENTAI:
- 2 valgomieji šaukštai medaus
- 2 valgomieji šaukštai garstyčių
- 400 mililitrų baltojo vyno (sausas)
- 2 kilogramai kiaulės nugarinės
- 100 mililitrų aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Mėsą marinuojame marinate apie pusę dienos.
Marinato gaminimas: į vyną supilame aliejų, citrinos sultis, sudedame garstyčias ir medų. Išmaišome ir supilame ant mėsos.
Kai mėsa išsimarinuoja, kepame orkaitėje (180-200 laipsnių pagal Celsijų, apie 45 minutes) arba grilyje.
INGREDIENTAI:
- 2 valgomieji šaukštai medaus
- 2 valgomieji šaukštai garstyčių
- 400 mililitrų baltojo vyno (sausas)
- 2 kilogramai kiaulės nugarinės
- 100 mililitrų aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Mėsą marinuojame marinate apie pusę dienos.
Marinato gaminimas: į vyną supilame aliejų, citrinos sultis, sudedame garstyčias ir medų. Išmaišome ir supilame ant mėsos.
Kai mėsa išsimarinuoja, kepame orkaitėje (180-200 laipsnių pagal Celsijų, apie 45 minutes) arba grilyje.
REKLAMA
× Pranešti klaidą
REKOMENDUOJAME

TOLIAU SKAITYKITE

rekomenduojame
toliau skaitykite
× Pranešti klaidą