Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 2 valgomieji šaukštai medaus
  • 2 valgomieji šaukštai garstyčių
  • 400 mililitrų baltojo vyno (sausas)
  • 2 kilogramai kiaulės nugarinės
  • 100 mililitrų aliejaus

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Mėsą marinuojame marinate apie pusę dienos.

    Marinato gaminimas: į vyną supilame aliejų, citrinos sultis, sudedame garstyčias ir medų. Išmaišome ir supilame ant mėsos.

    Kai mėsa išsimarinuoja, kepame orkaitėje (180-200 laipsnių pagal Celsijų, apie 45 minutes) arba grilyje.

Autorius: Jovita

INGREDIENTAI:

  • 2 valgomieji šaukštai medaus
  • 2 valgomieji šaukštai garstyčių
  • 400 mililitrų baltojo vyno (sausas)
  • 2 kilogramai kiaulės nugarinės
  • 100 mililitrų aliejaus

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Mėsą marinuojame marinate apie pusę dienos.

    Marinato gaminimas: į vyną supilame aliejų, citrinos sultis, sudedame garstyčias ir medų. Išmaišome ir supilame ant mėsos.

    Kai mėsa išsimarinuoja, kepame orkaitėje (180-200 laipsnių pagal Celsijų, apie 45 minutes) arba grilyje.

Autorius: Jovita

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų