• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 2 valgomieji šaukštai imbierų (tarkuotas)
  • 1 arbatinis šaukštelis juodųjų pipirų (malti)
  • 1 vienetas svogūnų
  • 500 gramų kiaulės nugarinės (su kaulu)
  • 1 arbatinis šaukštelis druskos
  • 6 valgomieji šaukštai aliejaus

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Svogūną sutarkuojame. Į indą supilame tarkuotą imbierą ir svogūną, aliejų, druską, pipirus, citrinos sultis ir viską išmaišome.

    Gauta mase įtriname mėsos riekeles ir paliekame marinuotis valandai. Kepti galima ir kepsninėje ir orkaitėje ir keptuvėje. Patiekti su daržovių garnyru.

Autorius: justelez

INGREDIENTAI:

  • 2 valgomieji šaukštai imbierų (tarkuotas)
  • 1 arbatinis šaukštelis juodųjų pipirų (malti)
  • 1 vienetas svogūnų
  • 500 gramų kiaulės nugarinės (su kaulu)
  • 1 arbatinis šaukštelis druskos
  • 6 valgomieji šaukštai aliejaus

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Svogūną sutarkuojame. Į indą supilame tarkuotą imbierą ir svogūną, aliejų, druską, pipirus, citrinos sultis ir viską išmaišome.

    Gauta mase įtriname mėsos riekeles ir paliekame marinuotis valandai. Kepti galima ir kepsninėje ir orkaitėje ir keptuvėje. Patiekti su daržovių garnyru.

Autorius: justelez

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų