Svogūną sutarkuojame. Į indą supilame tarkuotą imbierą ir svogūną, aliejų, druską, pipirus, citrinos sultis ir viską išmaišome.
Gauta mase įtriname mėsos riekeles ir paliekame marinuotis valandai. Kepti galima ir kepsninėje ir orkaitėje ir keptuvėje. Patiekti su daržovių garnyru.
Autorius: justelez
INGREDIENTAI:
2 valgomieji šaukštai imbierų (tarkuotas)
1 arbatinis šaukštelis juodųjų pipirų (malti)
1 vienetas svogūnų
500 gramų kiaulės nugarinės (su kaulu)
1 arbatinis šaukštelis druskos
6 valgomieji šaukštai aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Svogūną sutarkuojame. Į indą supilame tarkuotą imbierą ir svogūną, aliejų, druską, pipirus, citrinos sultis ir viską išmaišome.
Gauta mase įtriname mėsos riekeles ir paliekame marinuotis valandai. Kepti galima ir kepsninėje ir orkaitėje ir keptuvėje. Patiekti su daržovių garnyru.