Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 2 valgomieji šaukštai imbierų (tarkuotas)
- 1 arbatinis šaukštelis juodųjų pipirų (malti)
- 1 vienetas svogūnų
- 500 gramų kiaulės nugarinės (su kaulu)
- 1 arbatinis šaukštelis druskos
- 6 valgomieji šaukštai aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Svogūną sutarkuojame. Į indą supilame tarkuotą imbierą ir svogūną, aliejų, druską, pipirus, citrinos sultis ir viską išmaišome.
Gauta mase įtriname mėsos riekeles ir paliekame marinuotis valandai. Kepti galima ir kepsninėje ir orkaitėje ir keptuvėje. Patiekti su daržovių garnyru.
INGREDIENTAI:
- 2 valgomieji šaukštai imbierų (tarkuotas)
- 1 arbatinis šaukštelis juodųjų pipirų (malti)
- 1 vienetas svogūnų
- 500 gramų kiaulės nugarinės (su kaulu)
- 1 arbatinis šaukštelis druskos
- 6 valgomieji šaukštai aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Svogūną sutarkuojame. Į indą supilame tarkuotą imbierą ir svogūną, aliejų, druską, pipirus, citrinos sultis ir viską išmaišome.
Gauta mase įtriname mėsos riekeles ir paliekame marinuotis valandai. Kepti galima ir kepsninėje ir orkaitėje ir keptuvėje. Patiekti su daržovių garnyru.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą