Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 1 vienetas česnakų (skiltelė)
- 600 gramų jautienos
- 4 valgomieji šaukštai aliejaus
- 2 arbatiniai šaukšteliai prieskonių (kepsnių)
- 2 arbatiniai šaukšteliai čili pipirų (maltas)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Aliejų sumaišykite su citrinų sultimis, smulkintu česnaku bei pipirais. Jautienos pjausnius (padalinkite į 4 gabaliukus po 150 g) įtrinkite prieskoniais, apliekite paruoštu marinatu ir padėkite į šaldytuvą 30 min. Po to lengvai nusausinkite ir dėkite į įkaitintą keptuvę, kepkite apie 10 min. iš kiekvienos pusės, kartkartėm patepkite marinatu arba, jei yra galimybė - kepti grilyje. Paruoštus kepsnius patiekite su keptomis bulvėmis ir pomidorais.
INGREDIENTAI:
- 1 vienetas česnakų (skiltelė)
- 600 gramų jautienos
- 4 valgomieji šaukštai aliejaus
- 2 arbatiniai šaukšteliai prieskonių (kepsnių)
- 2 arbatiniai šaukšteliai čili pipirų (maltas)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Aliejų sumaišykite su citrinų sultimis, smulkintu česnaku bei pipirais. Jautienos pjausnius (padalinkite į 4 gabaliukus po 150 g) įtrinkite prieskoniais, apliekite paruoštu marinatu ir padėkite į šaldytuvą 30 min. Po to lengvai nusausinkite ir dėkite į įkaitintą keptuvę, kepkite apie 10 min. iš kiekvienos pusės, kartkartėm patepkite marinatu arba, jei yra galimybė - kepti grilyje. Paruoštus kepsnius patiekite su keptomis bulvėmis ir pomidorais.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME

TOLIAU SKAITYKITE

rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą