Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 vienetas česnakų (skiltelė)
  • 600 gramų jautienos
  • 4 valgomieji šaukštai aliejaus
  • 2 arbatiniai šaukšteliai prieskonių (kepsnių)
  • 2 arbatiniai šaukšteliai čili pipirų (maltas)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Aliejų sumaišykite su citrinų sultimis, smulkintu česnaku bei pipirais. Jautienos pjausnius (padalinkite į 4 gabaliukus po 150 g) įtrinkite prieskoniais, apliekite paruoštu marinatu ir padėkite į šaldytuvą 30 min. Po to lengvai nusausinkite ir dėkite į įkaitintą keptuvę, kepkite apie 10 min. iš kiekvienos pusės, kartkartėm patepkite marinatu arba, jei yra galimybė - kepti grilyje. Paruoštus kepsnius patiekite su keptomis bulvėmis ir pomidorais.

Autorius: Dalia

INGREDIENTAI:

  • 1 vienetas česnakų (skiltelė)
  • 600 gramų jautienos
  • 4 valgomieji šaukštai aliejaus
  • 2 arbatiniai šaukšteliai prieskonių (kepsnių)
  • 2 arbatiniai šaukšteliai čili pipirų (maltas)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Aliejų sumaišykite su citrinų sultimis, smulkintu česnaku bei pipirais. Jautienos pjausnius (padalinkite į 4 gabaliukus po 150 g) įtrinkite prieskoniais, apliekite paruoštu marinatu ir padėkite į šaldytuvą 30 min. Po to lengvai nusausinkite ir dėkite į įkaitintą keptuvę, kepkite apie 10 min. iš kiekvienos pusės, kartkartėm patepkite marinatu arba, jei yra galimybė - kepti grilyje. Paruoštus kepsnius patiekite su keptomis bulvėmis ir pomidorais.

Autorius: Dalia

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų