Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 400 gramų vištos filė
  • 2 valgomieji šaukštai kvietinių miltų
  • 2 valgomieji šaukštai majonezo (neriebus)
  • šiek tiek pieno (arba voveraitės su svogūnais)
  • šiek tiek prieskonių (kvapnieji pipirai, česnako milteliai, sezamų sėklos)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Vištieną supjaustome gabalėliais, apibarstome prieskoniais, pipirais, česnako milteliais.

    Pasiruošiame plakinį iš kiaušinių, majonezo ir miltų. Viską sumaišome ir kepame alyvuogių aliejuje, dėdami po 2 šaukštus ir formuodami kepsnio formą.

    Pagardiname sezamo sėklomis, ant viršaus dedame tarkuoto sūrio sumaišyto su trupučiu majonezo arba galima pagardinti šviežiomis pakepintomis voveraitėmis su svogūnais.

    Patiekiame su šviežiomis daržovėmis, kurių vasaros metu netrūksta :)

Autorius: Angelė

INGREDIENTAI:

  • 400 gramų vištos filė
  • 2 valgomieji šaukštai kvietinių miltų
  • 2 valgomieji šaukštai majonezo (neriebus)
  • šiek tiek pieno (arba voveraitės su svogūnais)
  • šiek tiek prieskonių (kvapnieji pipirai, česnako milteliai, sezamų sėklos)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Vištieną supjaustome gabalėliais, apibarstome prieskoniais, pipirais, česnako milteliais.

    Pasiruošiame plakinį iš kiaušinių, majonezo ir miltų. Viską sumaišome ir kepame alyvuogių aliejuje, dėdami po 2 šaukštus ir formuodami kepsnio formą.

    Pagardiname sezamo sėklomis, ant viršaus dedame tarkuoto sūrio sumaišyto su trupučiu majonezo arba galima pagardinti šviežiomis pakepintomis voveraitėmis su svogūnais.

    Patiekiame su šviežiomis daržovėmis, kurių vasaros metu netrūksta :)

Autorius: Angelė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų