Pasiruošiame plakinį iš kiaušinių, majonezo ir miltų. Viską sumaišome ir kepame alyvuogių aliejuje, dėdami po 2 šaukštus ir formuodami kepsnio formą.
Pagardiname sezamo sėklomis, ant viršaus dedame tarkuoto sūrio sumaišyto su trupučiu majonezo arba galima pagardinti šviežiomis pakepintomis voveraitėmis su svogūnais.
Patiekiame su šviežiomis daržovėmis, kurių vasaros metu netrūksta :)
Autorius: Angelė
INGREDIENTAI:
400 gramų vištos filė
2 valgomieji šaukštai kvietinių miltų
2 valgomieji šaukštai majonezo (neriebus)
šiek tiek pieno (arba voveraitės su svogūnais)
šiek tiek prieskonių (kvapnieji pipirai, česnako milteliai, sezamų sėklos)
Pasiruošiame plakinį iš kiaušinių, majonezo ir miltų. Viską sumaišome ir kepame alyvuogių aliejuje, dėdami po 2 šaukštus ir formuodami kepsnio formą.
Pagardiname sezamo sėklomis, ant viršaus dedame tarkuoto sūrio sumaišyto su trupučiu majonezo arba galima pagardinti šviežiomis pakepintomis voveraitėmis su svogūnais.
Patiekiame su šviežiomis daržovėmis, kurių vasaros metu netrūksta :)