Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 400 gramų morkų
  • 4 vienetai kiaulienos (karbonadai)
  • 4 valgomieji šaukštai kvietinių miltų
  • šiek tiek druskos
  • 4 valgomieji šaukštai sviesto (aba margarinas)
  • šiek tiek prieskonių (mėsai)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Morkas stambiai sutarkuokite.
    Į jas įmuškite kiaušinius, suberkite miltus (šiek tiek palikite apvoliot) ir paskaninkite druska.
    Mėsą išmuškite, paprieskoniuokite, apvoliokite miltuose, po to - paruoštame mišinyje ir iškepkite svieste.
    Patiekite su bulvėmis, daržovėmis ir mėgstamu padažu.
    Skanaus.

Autorius: Sandra

INGREDIENTAI:

  • 400 gramų morkų
  • 4 vienetai kiaulienos (karbonadai)
  • 4 valgomieji šaukštai kvietinių miltų
  • šiek tiek druskos
  • 4 valgomieji šaukštai sviesto (aba margarinas)
  • šiek tiek prieskonių (mėsai)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Morkas stambiai sutarkuokite.
    Į jas įmuškite kiaušinius, suberkite miltus (šiek tiek palikite apvoliot) ir paskaninkite druska.
    Mėsą išmuškite, paprieskoniuokite, apvoliokite miltuose, po to - paruoštame mišinyje ir iškepkite svieste.
    Patiekite su bulvėmis, daržovėmis ir mėgstamu padažu.
    Skanaus.

Autorius: Sandra

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų