Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 400 gramų morkų
- 4 vienetai kiaulienos (karbonadai)
- 4 valgomieji šaukštai kvietinių miltų
- šiek tiek druskos
- 4 valgomieji šaukštai sviesto (aba margarinas)
- šiek tiek prieskonių (mėsai)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Morkas stambiai sutarkuokite.
Į jas įmuškite kiaušinius, suberkite miltus (šiek tiek palikite apvoliot) ir paskaninkite druska.
Mėsą išmuškite, paprieskoniuokite, apvoliokite miltuose, po to - paruoštame mišinyje ir iškepkite svieste.
Patiekite su bulvėmis, daržovėmis ir mėgstamu padažu.
Skanaus.
INGREDIENTAI:
- 400 gramų morkų
- 4 vienetai kiaulienos (karbonadai)
- 4 valgomieji šaukštai kvietinių miltų
- šiek tiek druskos
- 4 valgomieji šaukštai sviesto (aba margarinas)
- šiek tiek prieskonių (mėsai)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Morkas stambiai sutarkuokite.
Į jas įmuškite kiaušinius, suberkite miltus (šiek tiek palikite apvoliot) ir paskaninkite druska.
Mėsą išmuškite, paprieskoniuokite, apvoliokite miltuose, po to - paruoštame mišinyje ir iškepkite svieste.
Patiekite su bulvėmis, daržovėmis ir mėgstamu padažu.
Skanaus.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą