Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 3 česnakų
  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • 1 sauja petražolių
  • 350 gramų krevečių be kevalo
  • šiek tiek druskos
  • 40 gramų sviesto

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Krevetes sumaišome su sutrintu česnaku, sukapotomis petražolėmis, druska ir pipirais.
    Sviestą ištirpiname keptuvėje ir sudedame krevetes. Kepiname apie 5 minutes.
    Labai skanu prie vyno :)

Autorius: Olga

INGREDIENTAI:

  • 3 česnakų
  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • 1 sauja petražolių
  • 350 gramų krevečių be kevalo
  • šiek tiek druskos
  • 40 gramų sviesto

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Krevetes sumaišome su sutrintu česnaku, sukapotomis petražolėmis, druska ir pipirais.
    Sviestą ištirpiname keptuvėje ir sudedame krevetes. Kepiname apie 5 minutes.
    Labai skanu prie vyno :)

Autorius: Olga

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų