Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 3 česnakų
- šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
- 1 sauja petražolių
- 350 gramų krevečių be kevalo
- šiek tiek druskos
- 40 gramų sviesto
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Krevetes sumaišome su sutrintu česnaku, sukapotomis petražolėmis, druska ir pipirais.
Sviestą ištirpiname keptuvėje ir sudedame krevetes. Kepiname apie 5 minutes.
Labai skanu prie vyno :)
INGREDIENTAI:
- 3 česnakų
- šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
- 1 sauja petražolių
- 350 gramų krevečių be kevalo
- šiek tiek druskos
- 40 gramų sviesto
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Krevetes sumaišome su sutrintu česnaku, sukapotomis petražolėmis, druska ir pipirais.
Sviestą ištirpiname keptuvėje ir sudedame krevetes. Kepiname apie 5 minutes.
Labai skanu prie vyno :)
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą