Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 2 česnakų
  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • šiek tiek petražolių (kapotos)
  • šiek tiek baltojo vyno (sausas)
  • 220 gramų pievagrybių
  • šiek tiek druskos
  • 1 valgomasis šaukštas aliejaus
  • 1.5 valgomojo šaukšto sviesto (nesūdytas)
  • šiek tiek čili pipirų (dribsniai)
  • 3 arbatiniai šaukšteliai kaparėlių

Paruošimo laikas: Apie 5 min.

INGREDIENTAI:

  • 2 česnakų
  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • šiek tiek petražolių (kapotos)
  • šiek tiek baltojo vyno (sausas)
  • 220 gramų pievagrybių
  • šiek tiek druskos
  • 1 valgomasis šaukštas aliejaus
  • 1.5 valgomojo šaukšto sviesto (nesūdytas)
  • šiek tiek čili pipirų (dribsniai)
  • 3 arbatiniai šaukšteliai kaparėlių

Paruošimo laikas: Apie 5 min.

REKLAMA

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Įkaitinkite orkaitę iki 220 laipsnių temperatūros.
    Sumaišykite pievagrybius (didesnius pievagrybius perpjaukite pusiau arba apdalinkite į keturias dalis) su kaparėliais, susmulkintu česnaku, aliejumi, druska, pipirais bei čili dribsniais.
    Ištepkite kepimo skardą sviestu ir sudėkite į ją grybų mišinį.
    Kepkite 15-20 min.
    Įpusėjus kepti, įpilkite šlakelį balto vyno, jei norite.
    Iškepus apšlakstykite citrinų sultimis bei apibarstykite petražolėmis.
    Tai puikus pagardas prie mėsos patiekalų.

Autorius: Rima

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų