Kepenėles pamerkti į pieną ir palaikyti valandą laiko. Išėmus kepenėles sumalti arba susmulkinti smulkintuvu. Įmušti kiaušinį, viską sumaišyti.
Svogūną smulkiai supjaustyti ir pakepinti keptuvėje. Sudėti pakepintą svogūną į kepenėlių masę, viską sumaišyti, tada sudėti miltus, berti druskos ir vėl viską išmaišyti.
Į įkaitintą keptuvę dėti po šaukštą kepenėlių masės ir kepinti iš abiejų pusių.
Patiekti su šviežiomis daržovėmis.
Skanaus!
Autorius: Auksė
INGREDIENTAI:
1 vienetas svogūnų
300 gramų vištienos kepenėlių
1 vienetas kiaušinių
1 valgomasis šaukštas kvietinių miltų
100 mililitrų pieno
šiek tiek druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Kepenėles pamerkti į pieną ir palaikyti valandą laiko. Išėmus kepenėles sumalti arba susmulkinti smulkintuvu. Įmušti kiaušinį, viską sumaišyti.
Svogūną smulkiai supjaustyti ir pakepinti keptuvėje. Sudėti pakepintą svogūną į kepenėlių masę, viską sumaišyti, tada sudėti miltus, berti druskos ir vėl viską išmaišyti.
Į įkaitintą keptuvę dėti po šaukštą kepenėlių masės ir kepinti iš abiejų pusių.