Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 100 gramų cukraus pudros
  • 2 vienetai kiaušinių (tryniai)
  • 500 gramų kvietinių miltų
  • šiek tiek juodojo šokolado
  • 320 gramų sviesto
  • 250 gramų maskarponės sūrio
  • šiek tiek vaisių
  • šiek tiek uogų

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Sviestą išsukite su cukrumi ir kiaušinio tryniais. Berkite miltus ir minkykite tešlą. Ją valandai dėkite į kamerą.

    Tešlą dedame į keksiukų formeles, subadome šakute ir į ant viršaus dedame maskarponės sūrį, šiek tiek šokolado bei uogų pagal skonį.

    Kepame 15 minučių įkaitintoje orkaitėje iki 190 C laipsnių temperatūros.

Autorius: Klėja

INGREDIENTAI:

  • 100 gramų cukraus pudros
  • 2 vienetai kiaušinių (tryniai)
  • 500 gramų kvietinių miltų
  • šiek tiek juodojo šokolado
  • 320 gramų sviesto
  • 250 gramų maskarponės sūrio
  • šiek tiek vaisių
  • šiek tiek uogų

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Sviestą išsukite su cukrumi ir kiaušinio tryniais. Berkite miltus ir minkykite tešlą. Ją valandai dėkite į kamerą.

    Tešlą dedame į keksiukų formeles, subadome šakute ir į ant viršaus dedame maskarponės sūrį, šiek tiek šokolado bei uogų pagal skonį.

    Kepame 15 minučių įkaitintoje orkaitėje iki 190 C laipsnių temperatūros.

Autorius: Klėja

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų