Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 300 gramų abrikosų (konservuoti)
  • 130 gramų cukraus pudros
  • 3 vienetai kiaušinių
  • 150 gramų kvietinių miltų
  • 50 gramų juodojo šokolado
  • 130 gramų sviesto
  • 1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Ištirpintas ir pravėsęs sviestas išsukamas su cukraus pudra.
    Įmušami kiaušiniai ir viskas gerai išmaišome.
    Suberiami su kepimo milteliais sumaišyti miltai ir išmaišoma iki vientisos masės.
    Tuomet suberiamas tarkuotas šokoladas ir gerai išmaišoma.
    Tešla supilama į formeles ir į kiekvieną formelę įdedama po vieną puselę abrikosų.
    Kepame apie 20-30 min. 175 laipsnių temperatūroje.
    Skanaus!

Autorius: Roberta

INGREDIENTAI:

  • 300 gramų abrikosų (konservuoti)
  • 130 gramų cukraus pudros
  • 3 vienetai kiaušinių
  • 150 gramų kvietinių miltų
  • 50 gramų juodojo šokolado
  • 130 gramų sviesto
  • 1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Ištirpintas ir pravėsęs sviestas išsukamas su cukraus pudra.
    Įmušami kiaušiniai ir viskas gerai išmaišome.
    Suberiami su kepimo milteliais sumaišyti miltai ir išmaišoma iki vientisos masės.
    Tuomet suberiamas tarkuotas šokoladas ir gerai išmaišoma.
    Tešla supilama į formeles ir į kiekvieną formelę įdedama po vieną puselę abrikosų.
    Kepame apie 20-30 min. 175 laipsnių temperatūroje.
    Skanaus!

Autorius: Roberta

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų