Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 100 gramų cukraus
  • 3 vienetai kriaušių (didelės)
  • 2 vienetai kiaušinių (dideli)
  • 250 gramų kvietinių miltų
  • 250 mililitrų pieno
  • 100 gramų anakardžio riešutų
  • šiek tiek druskos
  • 90 mililitrų aliejaus
  • 2 arbatiniai šaukšteliai kepimo miltelių

Paruošimo laikas: Apie 5 min.

INGREDIENTAI:

  • 100 gramų cukraus
  • 3 vienetai kriaušių (didelės)
  • 2 vienetai kiaušinių (dideli)
  • 250 gramų kvietinių miltų
  • 250 mililitrų pieno
  • 100 gramų anakardžio riešutų
  • šiek tiek druskos
  • 90 mililitrų aliejaus
  • 2 arbatiniai šaukšteliai kepimo miltelių

Paruošimo laikas: Apie 5 min.

REKLAMA

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Įkaitinkite orkaitę iki 180° C.
    Sutarkuokite arba kubeliais supjaustykite kriaušes ir apšlakstykite citrinos sultimis.
    Kvietinius miltus sumaišykite su kepimo milteliais ir žiupsneliu druskos.
    Anakardžių riešutus sukapokite.
    Kiaušinius išplakite su cukrumi, aliejumi ir pienu.
    Po to į kiaušinių plakinį įmaišykite miltų mišinį.
    Tuomet suberkite kriaušes ir riešutus.
    Tešlą gerai išmaišykite ir supilstykite į keksiukų formeles.
    Kepkite apie 30 minučių.
    Skanaus!

Autorius: Kamilė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų