INGREDIENTAI:
- 100 gramų cukraus
- 3 vienetai kriaušių (didelės)
- 2 vienetai kiaušinių (dideli)
- 250 gramų kvietinių miltų
- 250 mililitrų pieno
- 100 gramų anakardžio riešutų
- šiek tiek druskos
- 90 mililitrų aliejaus
- 2 arbatiniai šaukšteliai kepimo miltelių
Paruošimo laikas: Apie 5 min.
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Įkaitinkite orkaitę iki 180° C.
Sutarkuokite arba kubeliais supjaustykite kriaušes ir apšlakstykite citrinos sultimis.
Kvietinius miltus sumaišykite su kepimo milteliais ir žiupsneliu druskos.
Anakardžių riešutus sukapokite.
Kiaušinius išplakite su cukrumi, aliejumi ir pienu.
Po to į kiaušinių plakinį įmaišykite miltų mišinį.
Tuomet suberkite kriaušes ir riešutus.
Tešlą gerai išmaišykite ir supilstykite į keksiukų formeles.
Kepkite apie 30 minučių.
Skanaus!
Autorius: Kamilė
REKLAMA