Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 2 valgomieji šaukštai apelsinų (marmeladas)
  • 2 valgomieji šaukštai cukraus
  • 1 vienetas kiaušinių
  • 150 gramų kvietinių miltų
  • 40 mililitrų saulėgrąžų aliejaus
  • 50 mililitrų pieno
  • 2 valgomieji šaukštai kondensuoto pieno
  • 0.5 arbatinio šaukštelio kepimo miltelių

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Cukrų ištrinti su kiaušiniu, sudėti kondensuotą pieną, apelsinų marmeladą su žievelėmis, supilti pieną, aliejų ir išmaišyti.
    Miltus sumaišyti su kepimo milteliais ir išsijoti į skystą keksiukų masę.
    Tešlą gerai išmaišyti ir dėti į keksiukų kepimo formą su popierinėmis keksiukų formelėmis.
    Kepti iki 175 laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje 20-30 min.
    Iš nurodytų tešlos ingredientų kiekių gaunasi maždaug 10 keksiukų.
    Gaunasi labai skanūs ir minkšti keksiukai.
    Skanaus.

Autorius: Modesta

INGREDIENTAI:

  • 2 valgomieji šaukštai apelsinų (marmeladas)
  • 2 valgomieji šaukštai cukraus
  • 1 vienetas kiaušinių
  • 150 gramų kvietinių miltų
  • 40 mililitrų saulėgrąžų aliejaus
  • 50 mililitrų pieno
  • 2 valgomieji šaukštai kondensuoto pieno
  • 0.5 arbatinio šaukštelio kepimo miltelių

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Cukrų ištrinti su kiaušiniu, sudėti kondensuotą pieną, apelsinų marmeladą su žievelėmis, supilti pieną, aliejų ir išmaišyti.
    Miltus sumaišyti su kepimo milteliais ir išsijoti į skystą keksiukų masę.
    Tešlą gerai išmaišyti ir dėti į keksiukų kepimo formą su popierinėmis keksiukų formelėmis.
    Kepti iki 175 laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje 20-30 min.
    Iš nurodytų tešlos ingredientų kiekių gaunasi maždaug 10 keksiukų.
    Gaunasi labai skanūs ir minkšti keksiukai.
    Skanaus.

Autorius: Modesta

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų