Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 2 valgomieji šaukštai apelsinų (marmeladas)
- 2 valgomieji šaukštai cukraus
- 1 vienetas kiaušinių
- 150 gramų kvietinių miltų
- 40 mililitrų saulėgrąžų aliejaus
- 50 mililitrų pieno
- 2 valgomieji šaukštai kondensuoto pieno
- 0.5 arbatinio šaukštelio kepimo miltelių
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Cukrų ištrinti su kiaušiniu, sudėti kondensuotą pieną, apelsinų marmeladą su žievelėmis, supilti pieną, aliejų ir išmaišyti.
Miltus sumaišyti su kepimo milteliais ir išsijoti į skystą keksiukų masę.
Tešlą gerai išmaišyti ir dėti į keksiukų kepimo formą su popierinėmis keksiukų formelėmis.
Kepti iki 175 laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje 20-30 min.
Iš nurodytų tešlos ingredientų kiekių gaunasi maždaug 10 keksiukų.
Gaunasi labai skanūs ir minkšti keksiukai.
Skanaus.
INGREDIENTAI:
- 2 valgomieji šaukštai apelsinų (marmeladas)
- 2 valgomieji šaukštai cukraus
- 1 vienetas kiaušinių
- 150 gramų kvietinių miltų
- 40 mililitrų saulėgrąžų aliejaus
- 50 mililitrų pieno
- 2 valgomieji šaukštai kondensuoto pieno
- 0.5 arbatinio šaukštelio kepimo miltelių
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Cukrų ištrinti su kiaušiniu, sudėti kondensuotą pieną, apelsinų marmeladą su žievelėmis, supilti pieną, aliejų ir išmaišyti.
Miltus sumaišyti su kepimo milteliais ir išsijoti į skystą keksiukų masę.
Tešlą gerai išmaišyti ir dėti į keksiukų kepimo formą su popierinėmis keksiukų formelėmis.
Kepti iki 175 laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje 20-30 min.
Iš nurodytų tešlos ingredientų kiekių gaunasi maždaug 10 keksiukų.
Gaunasi labai skanūs ir minkšti keksiukai.
Skanaus.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME

TOLIAU SKAITYKITE

rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą