Cukrų ištrinti su kiaušiniu, sudėti kondensuotą pieną, apelsinų marmeladą su žievelėmis, supilti pieną, aliejų ir išmaišyti. Miltus sumaišyti su kepimo milteliais ir išsijoti į skystą keksiukų masę. Tešlą gerai išmaišyti ir dėti į keksiukų kepimo formą su popierinėmis keksiukų formelėmis. Kepti iki 175 laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje 20-30 min. Iš nurodytų tešlos ingredientų kiekių gaunasi maždaug 10 keksiukų. Gaunasi labai skanūs ir minkšti keksiukai. Skanaus.
Autorius: Modesta
INGREDIENTAI:
2 valgomieji šaukštai apelsinų (marmeladas)
2 valgomieji šaukštai cukraus
1 vienetas kiaušinių
150 gramų kvietinių miltų
40 mililitrų saulėgrąžų aliejaus
50 mililitrų pieno
2 valgomieji šaukštai kondensuoto pieno
0.5 arbatinio šaukštelio kepimo miltelių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Cukrų ištrinti su kiaušiniu, sudėti kondensuotą pieną, apelsinų marmeladą su žievelėmis, supilti pieną, aliejų ir išmaišyti. Miltus sumaišyti su kepimo milteliais ir išsijoti į skystą keksiukų masę. Tešlą gerai išmaišyti ir dėti į keksiukų kepimo formą su popierinėmis keksiukų formelėmis. Kepti iki 175 laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje 20-30 min. Iš nurodytų tešlos ingredientų kiekių gaunasi maždaug 10 keksiukų. Gaunasi labai skanūs ir minkšti keksiukai. Skanaus.