Jei laikysite dėžutėje su dangteliu, sultingi išliks ir kitą dieną.
INGREDIENTAI:
- 200 gramų aviečių
- 200 mililitrų cukraus
- 200 gramų kvietinių miltų
- 125 gramai sviesto
- 100 mililitrų pieno
- 2 vienetai kiaušinių
- 2 valgomieji šaukštai perlinio cukraus
- 2 arbatiniai šaukšteliai vanilinio cukraus
- 1.5 arbatinio šaukštelio kepimo miltelių
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Kiaušinius išplakti su cukrumi. Tirpintą sviestą supilti į pieną, atvėsinti ir įmaišyti į plakinį. Miltus, kepimo miltelius ir vanilinį cukrų sumaišyti, suberti į tešlą ir gerai išsukti. Kitame inde su miltais sumaišyti avietes ir atsargiai įmaišyti į tešlą.
- Į formeles įdėti po popierinę formelę, sukrėsti tešlą, apibarstyti perliniu cukrumi.
- Kepti 200 laipsnių orkaitėje 20 minučių. Skanaus!
REKLAMA