• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Jei laikysite dėžutėje su dangteliu, sultingi išliks ir kitą dieną.

INGREDIENTAI:

  • 200 gramų aviečių
  • 200 mililitrų cukraus
  • 200 gramų kvietinių miltų
  • 125 gramai sviesto
  • 100 mililitrų pieno
  • 2 vienetai kiaušinių
  • 2 valgomieji šaukštai perlinio cukraus
  • 2 arbatiniai šaukšteliai vanilinio cukraus
  • 1.5 arbatinio šaukštelio kepimo miltelių

Paruošimo laikas: Apie 45 min.

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Kiaušinius išplakti su cukrumi. Tirpintą sviestą supilti į pieną, atvėsinti ir įmaišyti į plakinį. Miltus, kepimo miltelius ir vanilinį cukrų sumaišyti, suberti į tešlą ir gerai išsukti. Kitame inde su miltais sumaišyti avietes ir atsargiai įmaišyti į tešlą.
  2. Į formeles įdėti po popierinę formelę, sukrėsti tešlą, apibarstyti perliniu cukrumi.
  3. Kepti 200 laipsnių orkaitėje 20 minučių. Skanaus!

Autorius: Jurgita

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų