Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 100 gramų cukraus
  • 25 gramai krakmolo
  • 2 vienetai kiaušinių
  • 100 gramų kvietinių miltų
  • 125 gramai sviesto (minkštas)
  • 1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių
  • šiek tiek uogienės (braškių/vyšnių arba šaldytos uogos)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Sviestą išsukti su cukrumi ir kiaušiniais.
    Įmaišyti miltus, sumaišyti su karkmolu ir kepimo milteliais.
    Į sviestu pateptas ir miltais pabarstytas formeles (jei naudojate metalines formeles, jei vienkartines, ištepti niekuo nereikia) dėti po 1,5 šaukšto tešlos.
    Ant viršaus dėti pagal savo skonį truputi uogų.
    Kepti 200-220 temperatūroje 20-25min.
    Jeigu kepėte metalinėse formelėse, būtinai iškepus iškarto išimkite iš jų.
    Iškeptus keksiukus apibarstyti cukraus pudra.
    Labai skanu ir greita, nepavykti tiesiog negali.
    Skanaus!

Autorius: Rasa

INGREDIENTAI:

  • 100 gramų cukraus
  • 25 gramai krakmolo
  • 2 vienetai kiaušinių
  • 100 gramų kvietinių miltų
  • 125 gramai sviesto (minkštas)
  • 1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių
  • šiek tiek uogienės (braškių/vyšnių arba šaldytos uogos)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Sviestą išsukti su cukrumi ir kiaušiniais.
    Įmaišyti miltus, sumaišyti su karkmolu ir kepimo milteliais.
    Į sviestu pateptas ir miltais pabarstytas formeles (jei naudojate metalines formeles, jei vienkartines, ištepti niekuo nereikia) dėti po 1,5 šaukšto tešlos.
    Ant viršaus dėti pagal savo skonį truputi uogų.
    Kepti 200-220 temperatūroje 20-25min.
    Jeigu kepėte metalinėse formelėse, būtinai iškepus iškarto išimkite iš jų.
    Iškeptus keksiukus apibarstyti cukraus pudra.
    Labai skanu ir greita, nepavykti tiesiog negali.
    Skanaus!

Autorius: Rasa

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų