Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 100 gramų cukraus
- 25 gramai krakmolo
- 2 vienetai kiaušinių
- 100 gramų kvietinių miltų
- 125 gramai sviesto (minkštas)
- 1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių
- šiek tiek uogienės (braškių/vyšnių arba šaldytos uogos)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Sviestą išsukti su cukrumi ir kiaušiniais.
Įmaišyti miltus, sumaišyti su karkmolu ir kepimo milteliais.
Į sviestu pateptas ir miltais pabarstytas formeles (jei naudojate metalines formeles, jei vienkartines, ištepti niekuo nereikia) dėti po 1,5 šaukšto tešlos.
Ant viršaus dėti pagal savo skonį truputi uogų.
Kepti 200-220 temperatūroje 20-25min.
Jeigu kepėte metalinėse formelėse, būtinai iškepus iškarto išimkite iš jų.
Iškeptus keksiukus apibarstyti cukraus pudra.
Labai skanu ir greita, nepavykti tiesiog negali.
Skanaus!
INGREDIENTAI:
- 100 gramų cukraus
- 25 gramai krakmolo
- 2 vienetai kiaušinių
- 100 gramų kvietinių miltų
- 125 gramai sviesto (minkštas)
- 1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių
- šiek tiek uogienės (braškių/vyšnių arba šaldytos uogos)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Sviestą išsukti su cukrumi ir kiaušiniais.
Įmaišyti miltus, sumaišyti su karkmolu ir kepimo milteliais.
Į sviestu pateptas ir miltais pabarstytas formeles (jei naudojate metalines formeles, jei vienkartines, ištepti niekuo nereikia) dėti po 1,5 šaukšto tešlos.
Ant viršaus dėti pagal savo skonį truputi uogų.
Kepti 200-220 temperatūroje 20-25min.
Jeigu kepėte metalinėse formelėse, būtinai iškepus iškarto išimkite iš jų.
Iškeptus keksiukus apibarstyti cukraus pudra.
Labai skanu ir greita, nepavykti tiesiog negali.
Skanaus!
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą