• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 2 stiklinės cukraus
  • šiek tiek graikinių riešutų
  • 3 vienetai kiaušinių
  • 4 stiklinės kvietinių miltų
  • 1 stiklinė aliejaus (augalinis)
  • 1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių
  • 1 stiklinė uogienės (Jūsų mėgstama)
  • 2 stiklinės pasukų
  • šiek tiek citrinos žievelės (tarkuota)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Kiaušiniai išplakami su cukrumi, supilamos pasukos, aliejus, sudedama 1 citrinos žievelė ir viskas gerai išmaišoma.
    Galiausiai įmaišomi su kepimo milteliais sumaišyti miltai.
    Pilamas į kepimo formą trečdalis tešlos, sudedama 0,5 stiklinės uogienės, suberiama pusė riešutų, vėl pilamas trečdalis tešlos, sudedama likusi uogienė, suberiami likę riešutai ir viskas užpilama likusia tešla.
    Kepama apie 50 min. 180 laipsnių temperatūroje.

Autorius: Milda

INGREDIENTAI:

  • 2 stiklinės cukraus
  • šiek tiek graikinių riešutų
  • 3 vienetai kiaušinių
  • 4 stiklinės kvietinių miltų
  • 1 stiklinė aliejaus (augalinis)
  • 1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių
  • 1 stiklinė uogienės (Jūsų mėgstama)
  • 2 stiklinės pasukų
  • šiek tiek citrinos žievelės (tarkuota)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Kiaušiniai išplakami su cukrumi, supilamos pasukos, aliejus, sudedama 1 citrinos žievelė ir viskas gerai išmaišoma.
    Galiausiai įmaišomi su kepimo milteliais sumaišyti miltai.
    Pilamas į kepimo formą trečdalis tešlos, sudedama 0,5 stiklinės uogienės, suberiama pusė riešutų, vėl pilamas trečdalis tešlos, sudedama likusi uogienė, suberiami likę riešutai ir viskas užpilama likusia tešla.
    Kepama apie 50 min. 180 laipsnių temperatūroje.

Autorius: Milda

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų