Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 0.5 vieneto kopūstų
- 3 vienetai morkų
- 0.5 vieneto svogūnų
- 500 gramų kalakutų faršo
- šiek tiek prieskonių
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Sutarkuojame burokine tarka morkas ir kopūstus, svogūnus supjaustome smulkiai. Viską sudedame į keptuvę ir įpylus aliejaus patroškiname apie 4 min. Kai praeina keturios minutės, kol troškinukas aušta (3 min.) paruoškite faršą (pagal skonį). Jau ataušo tad reikia į faršą sudėti visą troškinuką ir sumaišyti. Tada aliejuje kepti kotletukus. Na ar sunku buvo paruošti katutti kotletus? SKANAUS! :D
INGREDIENTAI:
- 0.5 vieneto kopūstų
- 3 vienetai morkų
- 0.5 vieneto svogūnų
- 500 gramų kalakutų faršo
- šiek tiek prieskonių
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Sutarkuojame burokine tarka morkas ir kopūstus, svogūnus supjaustome smulkiai. Viską sudedame į keptuvę ir įpylus aliejaus patroškiname apie 4 min. Kai praeina keturios minutės, kol troškinukas aušta (3 min.) paruoškite faršą (pagal skonį). Jau ataušo tad reikia į faršą sudėti visą troškinuką ir sumaišyti. Tada aliejuje kepti kotletukus. Na ar sunku buvo paruošti katutti kotletus? SKANAUS! :D
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą