Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 vienetas baklažanų
  • šiek tiek bazilikų (lapai)
  • 1 arbatinis šaukštelis cukraus
  • 0.5 arbatinio šaukštelio juodųjų pipirų (grūsti)
  • 2 vienetai paprikų (geltona)
  • 2 vienetai paprikų (raudona)
  • 1 vienetas svogūnų
  • 2 valgomieji šaukštai aliejaus

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Įkaitinti grilį. Supjaustyti baklažaną 1 cm storio griežinėliais. Griežinėlius perpjauti per pusę. Svogūną supjaustyti pusžiedžiais.
    Sumaišyti baklažanus su svogūnais ir 0,5 šaukštelio druskos, ir tada sudėti ant įkaitintų grotelių.
    Kepti apie 20 min, pastoviai apverčiant.
    Papriką supjaustyti 1 cm juostelėmis, sumaišyti su 0,5 šaukštelio druskos ir kepti grilyje 15 min. iš abiejų pusių.
    Sumaišyti daržoves, bazilikus su likusiais ingredientais ir 1 šaukštu vandens, papuošti baziliko lapais ar kitais žalumynais.

Autorius: Marija

INGREDIENTAI:

  • 1 vienetas baklažanų
  • šiek tiek bazilikų (lapai)
  • 1 arbatinis šaukštelis cukraus
  • 0.5 arbatinio šaukštelio juodųjų pipirų (grūsti)
  • 2 vienetai paprikų (geltona)
  • 2 vienetai paprikų (raudona)
  • 1 vienetas svogūnų
  • 2 valgomieji šaukštai aliejaus

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Įkaitinti grilį. Supjaustyti baklažaną 1 cm storio griežinėliais. Griežinėlius perpjauti per pusę. Svogūną supjaustyti pusžiedžiais.
    Sumaišyti baklažanus su svogūnais ir 0,5 šaukštelio druskos, ir tada sudėti ant įkaitintų grotelių.
    Kepti apie 20 min, pastoviai apverčiant.
    Papriką supjaustyti 1 cm juostelėmis, sumaišyti su 0,5 šaukštelio druskos ir kepti grilyje 15 min. iš abiejų pusių.
    Sumaišyti daržoves, bazilikus su likusiais ingredientais ir 1 šaukštu vandens, papuošti baziliko lapais ar kitais žalumynais.

Autorius: Marija

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų