Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek cukraus
  • 1 vienetas kiaušinių
  • 1.5 kilogramo karšių
  • 5 valgomieji šaukštai džiūvesėlių
  • 200 gramų konservuotų žirnelių
  • šiek tiek druskos
  • 4 valgomieji šaukštai aliejaus
  • 3 valgomieji šaukštai citrinos rūgšties
  • 40 gramų sviesto

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Supjaustome žuvį stambiais gabalais, apšlakstome citrinos sultimis ir pasūdome. Po 30 minučių juos pavoliojame plaktame kiaušinyje, džiūvėsėliuose ir kepame aliejuje, kol abi pusės paruduos. Žaliuosius žirnelius pasūdome ir įberiame truputį cukraus. Svieste pakepiname porą šaukštų džiūvėsėlių ir sumaišome su žirneliais. Žuvį sudedame į pailgą pusdubenį ir apdedame žirneliais.
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų