Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek kvietinių miltų
  • 1 vienetas karpių
  • šiek tiek alyvuogių aliejaus
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek citrinpipirių

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Karpį išvalyti, gerai nuplauti ir supjaustyti riekelėmis. Įtrinti tokiu mišiniu: spaustos citrinų sultys, šlakelis alyvuogių aliejaus, citrinpipiriai, druska. Palaikyti šaltai apie valandą. Kiekvieną karpio riekelę apvolioti miltuose ir kepti įkaitintame alyvuogių aliejuje. Skanaus!

Autorius: Jurgita

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek kvietinių miltų
  • 1 vienetas karpių
  • šiek tiek alyvuogių aliejaus
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek citrinpipirių

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Karpį išvalyti, gerai nuplauti ir supjaustyti riekelėmis. Įtrinti tokiu mišiniu: spaustos citrinų sultys, šlakelis alyvuogių aliejaus, citrinpipiriai, druska. Palaikyti šaltai apie valandą. Kiekvieną karpio riekelę apvolioti miltuose ir kepti įkaitintame alyvuogių aliejuje. Skanaus!

Autorius: Jurgita

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų