Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- šiek tiek kvietinių miltų
- 1 vienetas karpių
- šiek tiek alyvuogių aliejaus
- šiek tiek druskos
- šiek tiek citrinpipirių
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Karpį išvalyti, gerai nuplauti ir supjaustyti riekelėmis. Įtrinti tokiu mišiniu: spaustos citrinų sultys, šlakelis alyvuogių aliejaus, citrinpipiriai, druska. Palaikyti šaltai apie valandą. Kiekvieną karpio riekelę apvolioti miltuose ir kepti įkaitintame alyvuogių aliejuje. Skanaus!
INGREDIENTAI:
- šiek tiek kvietinių miltų
- 1 vienetas karpių
- šiek tiek alyvuogių aliejaus
- šiek tiek druskos
- šiek tiek citrinpipirių
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Karpį išvalyti, gerai nuplauti ir supjaustyti riekelėmis. Įtrinti tokiu mišiniu: spaustos citrinų sultys, šlakelis alyvuogių aliejaus, citrinpipiriai, druska. Palaikyti šaltai apie valandą. Kiekvieną karpio riekelę apvolioti miltuose ir kepti įkaitintame alyvuogių aliejuje. Skanaus!
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą