Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 200 gramų avižinių sausainių
  • 50 gramų graikinių riešutų
  • 200 gramų kondensuoto pieno
  • 100 gramų sviesto
  • 250 gramų maskarponės sūrio
  • 250 gramų varškės
  • 500 gramų grietinėlės
  • 250 gramų jogurtinės grietinės
  • 500 gramų konservuotų persikų
  • 200 gramų uogų (Šaldytos ar šviežios (avietės, braškės))
  • 3 valgomieji šaukštai vanilinio cukraus
  • 6 valgomieji šaukštai cukraus
  • 300 gramų moliūgų (tarkuotas, virtas)
  • 2 vienetai apelsinų
  • 1 sauja vyniuogių
  • 1 saujelė spanguolių
  • 6 valgomieji šaukštai želatinos
  • 1 pakelis kivių želė
  • 2 vienetai žaliųjų citrinų

Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.

INGREDIENTAI:

  • 200 gramų avižinių sausainių
  • 50 gramų graikinių riešutų
  • 200 gramų kondensuoto pieno
  • 100 gramų sviesto
  • 250 gramų maskarponės sūrio
  • 250 gramų varškės
  • 500 gramų grietinėlės
  • 250 gramų jogurtinės grietinės
  • 500 gramų konservuotų persikų
  • 200 gramų uogų (Šaldytos ar šviežios (avietės, braškės))
  • 3 valgomieji šaukštai vanilinio cukraus
  • 6 valgomieji šaukštai cukraus
  • 300 gramų moliūgų (tarkuotas, virtas)
  • 2 vienetai apelsinų
  • 1 sauja vyniuogių
  • 1 saujelė spanguolių
  • 6 valgomieji šaukštai želatinos
  • 1 pakelis kivių želė
  • 2 vienetai žaliųjų citrinų

Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.

REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 10

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Sumalti sausainius su riešutais.

    Išlydytą sviestą sumaišyti ir trumpai užvirti su sutirštintu pienu (100 g.).

    Išminkyti, sudėti į torto formą, išlyginti ant dugno ir pakepti apie 12 minučių. Torto pagrindas gaunasi kietas, man tokio ir reikėjo.
  2. Greitinę trumpai paplakti su 2 šaukštais vanilinio cukraus ir 4 šaukštais sukraus.
    Ją sumaišyti su kitais pieno produktais. Dar įspausti laimo.
  3. Paimti apie 200 mililitrų persikų sirupo ir jame pagal instrukciją paruošti želatiną.
    2/3 supilti į baltą masę, o kitą palikti geltonam kremui.
  4. Moliūgų tyrę (sutarkuotą ir pavirtą 10 minučių moliūgą) sumaišyti mikseriu su 3 konservuotais persikais ir 100 gramų sutirštinto pieno, vieno apelsino sultimis, šaukštu vanilinio cukraus ir, jei norisi, 2 šaukštais cukraus, įspausti laimo.
    Išmaišyti gerai, supilti likusią želatiną, išmaišyti.
  5. Tortinės kraštus apdėti persikais, uogomis, įpilti baltos masės, trumpai pašaldyti, dėti pjaustytų persikų, į tarpus pilti uogų. Trumpai pašaldyti ir vėl užpilti baltu kremu.
    Tuomet palaikyti šaldytuve kol paviršius bus tikrai sustingęs.
  6. Tuomet pilti geltoną kremą. Užšaldyti.
  7. Puošti vaisias ir uogomis pagal savo norus, užlieti ežerą iš kivių želė. Paprasta ir skanu, sakė.:)

Autorius: Regina

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų