Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 4 česnakų
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 1 arbatinis šaukštelis kmynų
  • 2 vienetai laurų lapų
  • 3 vienetai paprikų (žaliosios)
  • 6 vienetai pomidorų pastos
  • 8 vienetai svogūnų
  • 800 gramų vištos filė
  • 200 mililitrų baltojo vyno
  • šiek tiek druskos
  • 0.5 gramo šafrano

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Nuplauname daržoves. Papriką supjaustome juostelėmis, pomidorą ir nuluptą svogūną - griežinėliais, į didelį puodą ant dugno sudedame svogūnus, ant viršaus - pomidorus, paskui paprikas. Vištos krūtinėles supjaustome pakankamai dideliais gabalais (vieną krūtinėlę į 3-4 dalis), dedame į puodą ant paprikų, pabarstome šafranu, sudedame keturias skilteles nenulupto česnako, lauro lapus ir kmynus. Pasūdome ir pabarstome pipirais, bei užpilame baltuoju vynu. Verdame ant mažos ugnies apie 1,5 val.
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų