• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 vienetas agurkų (marinuoti, maži)
  • 1 vienetas paprikų (maža)
  • šiek tiek petražolių (kapotos)
  • 1 vienetas svogūnų
  • 7 vienetai kalakutienos (filė)
  • šiek tiek majonezo
  • 1 vienetas pieno (nedidelis gabalėlis)
  • šiek tiek druskos
  • 20 gramų sviesto
  • šiek tiek prieskonių

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Kalakutienos filė plonai pamušame, pabarstome prieskoniais, druska ir keletą valandų pamarinuojam. Svogūną, papriką, agurką, sūrį supjaustome kubeliais ir sumaišome su kapotomis petražolėmis. Imame keksiukų formą, išklojame mėsa į vidų dedame įdarą ir po truputį sviesto. Gražiai užlakstome ir viršų patepame majonezu. kepame 200 laipsnių temperatūroje apie 35-40 min. Skanaus.

Autorius: Rita

INGREDIENTAI:

  • 1 vienetas agurkų (marinuoti, maži)
  • 1 vienetas paprikų (maža)
  • šiek tiek petražolių (kapotos)
  • 1 vienetas svogūnų
  • 7 vienetai kalakutienos (filė)
  • šiek tiek majonezo
  • 1 vienetas pieno (nedidelis gabalėlis)
  • šiek tiek druskos
  • 20 gramų sviesto
  • šiek tiek prieskonių

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Kalakutienos filė plonai pamušame, pabarstome prieskoniais, druska ir keletą valandų pamarinuojam. Svogūną, papriką, agurką, sūrį supjaustome kubeliais ir sumaišome su kapotomis petražolėmis. Imame keksiukų formą, išklojame mėsa į vidų dedame įdarą ir po truputį sviesto. Gražiai užlakstome ir viršų patepame majonezu. kepame 200 laipsnių temperatūroje apie 35-40 min. Skanaus.

Autorius: Rita

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų