Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 1 vienetas agurkų (marinuoti, maži)
- 1 vienetas paprikų (maža)
- šiek tiek petražolių (kapotos)
- 1 vienetas svogūnų
- 7 vienetai kalakutienos (filė)
- šiek tiek majonezo
- 1 vienetas pieno (nedidelis gabalėlis)
- šiek tiek druskos
- 20 gramų sviesto
- šiek tiek prieskonių
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Kalakutienos filė plonai pamušame, pabarstome prieskoniais, druska ir keletą valandų pamarinuojam. Svogūną, papriką, agurką, sūrį supjaustome kubeliais ir sumaišome su kapotomis petražolėmis. Imame keksiukų formą, išklojame mėsa į vidų dedame įdarą ir po truputį sviesto. Gražiai užlakstome ir viršų patepame majonezu. kepame 200 laipsnių temperatūroje apie 35-40 min. Skanaus.
INGREDIENTAI:
- 1 vienetas agurkų (marinuoti, maži)
- 1 vienetas paprikų (maža)
- šiek tiek petražolių (kapotos)
- 1 vienetas svogūnų
- 7 vienetai kalakutienos (filė)
- šiek tiek majonezo
- 1 vienetas pieno (nedidelis gabalėlis)
- šiek tiek druskos
- 20 gramų sviesto
- šiek tiek prieskonių
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Kalakutienos filė plonai pamušame, pabarstome prieskoniais, druska ir keletą valandų pamarinuojam. Svogūną, papriką, agurką, sūrį supjaustome kubeliais ir sumaišome su kapotomis petražolėmis. Imame keksiukų formą, išklojame mėsa į vidų dedame įdarą ir po truputį sviesto. Gražiai užlakstome ir viršų patepame majonezu. kepame 200 laipsnių temperatūroje apie 35-40 min. Skanaus.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą