Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 4 valgomieji šaukštai cukraus
  • 6 valgomieji šaukštai kakavos
  • 5 lašai vanilės
  • 1.5 stiklinės kvietinių miltų
  • 1 stiklinė vandens
  • šiek tiek druskos
  • 5 valgomieji šaukštai aliejaus
  • 1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių

Paruošimo laikas: Apie 5 min.

INGREDIENTAI:

  • 4 valgomieji šaukštai cukraus
  • 6 valgomieji šaukštai kakavos
  • 5 lašai vanilės
  • 1.5 stiklinės kvietinių miltų
  • 1 stiklinė vandens
  • šiek tiek druskos
  • 5 valgomieji šaukštai aliejaus
  • 1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių

Paruošimo laikas: Apie 5 min.

REKLAMA

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Į šiltą vandenį įmaišome aliejų, cukrų, citrinos sultis, vanilę ir žiupsnelį druskos.
    Miltus sumaišome su kakava ir kepimo milteliais.
    Į vandens mišinį suberiame miltų masę ir išmaišome.
    Kai tešlą gerai išmaišome, supilame į aliejumi pateptą kepimo skardą.
    Kepame 180-190° C karštumo orkaitėje 35-40 minučių.

Autorius: Aleksandra

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų