INGREDIENTAI:
- 4 valgomieji šaukštai cukraus
- 6 valgomieji šaukštai kakavos
- 5 lašai vanilės
- 1.5 stiklinės kvietinių miltų
- 1 stiklinė vandens
- šiek tiek druskos
- 5 valgomieji šaukštai aliejaus
- 1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių
Paruošimo laikas: Apie 5 min.
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Į šiltą vandenį įmaišome aliejų, cukrų, citrinos sultis, vanilę ir žiupsnelį druskos.
Miltus sumaišome su kakava ir kepimo milteliais.
Į vandens mišinį suberiame miltų masę ir išmaišome.
Kai tešlą gerai išmaišome, supilame į aliejumi pateptą kepimo skardą.
Kepame 180-190° C karštumo orkaitėje 35-40 minučių.
Autorius: Aleksandra
REKLAMA