Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 300 gramų cukraus
- 2 valgomieji šaukštai kakavos
- 3 valgomieji šaukštai krakmolo
- 3 vienetai kiaušinių
- 300 gramų kvietinių miltų
- 600 gramų varškės
- 180 gramų sviesto
- 150 gramų grietinės
- 1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Tešlą geriausia pasiruošti iš anksto.
Pirmiausia ištirpinkite sviestą, o, kai jis ataušta, įmuškite 1 kiaušinį ir suberkite 150 g cukraus.
Gautą masę gerai išsukite, kol cukrus ištirpsta.
Suberkite miltus, kepimo miltelius bei kakavą ir gerai išmaišykite. Tešla turi nelipti prie rankų ir lengvai minkytis.
Gautą tešlą padalinkite į dvi dalis ir nakčiai įdėkite į šaldiklį.
Varškės įdarą paruošti užtruksite 15 minučių. Pirmiausia pertrinkite varškę, kad ji būtų tolygi ir puri.
2 kiaušinius išplakite su 150 g cukraus ir gautą masę supilkite į varškę.
Įdėkite grietinę, krakmolą ir išmaišykite.
Jei varškės masė Jums atrodo per skysta, įdėkite keletą šaukštų miltų.
Atšaldytą tešlą burokine tarka tarkuokite tiesiai į aliejumi pateptą kepimo skardą ir pirštais atsargiai suformuokite vientisą pyrago pagrindą.
Sukrėskite varškės masę ir užtarkuokite antrą tešlos dalį.
Kepkite iki 200 laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje 60 minučių.
Patarimas: sviesto nekeiskite margarinu, nes jis labai greitai atšyla ir bus sunku sutarkuoti tešlą.
Skanaus.
INGREDIENTAI:
- 300 gramų cukraus
- 2 valgomieji šaukštai kakavos
- 3 valgomieji šaukštai krakmolo
- 3 vienetai kiaušinių
- 300 gramų kvietinių miltų
- 600 gramų varškės
- 180 gramų sviesto
- 150 gramų grietinės
- 1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Tešlą geriausia pasiruošti iš anksto.
Pirmiausia ištirpinkite sviestą, o, kai jis ataušta, įmuškite 1 kiaušinį ir suberkite 150 g cukraus.
Gautą masę gerai išsukite, kol cukrus ištirpsta.
Suberkite miltus, kepimo miltelius bei kakavą ir gerai išmaišykite. Tešla turi nelipti prie rankų ir lengvai minkytis.
Gautą tešlą padalinkite į dvi dalis ir nakčiai įdėkite į šaldiklį.
Varškės įdarą paruošti užtruksite 15 minučių. Pirmiausia pertrinkite varškę, kad ji būtų tolygi ir puri.
2 kiaušinius išplakite su 150 g cukraus ir gautą masę supilkite į varškę.
Įdėkite grietinę, krakmolą ir išmaišykite.
Jei varškės masė Jums atrodo per skysta, įdėkite keletą šaukštų miltų.
Atšaldytą tešlą burokine tarka tarkuokite tiesiai į aliejumi pateptą kepimo skardą ir pirštais atsargiai suformuokite vientisą pyrago pagrindą.
Sukrėskite varškės masę ir užtarkuokite antrą tešlos dalį.
Kepkite iki 200 laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje 60 minučių.
Patarimas: sviesto nekeiskite margarinu, nes jis labai greitai atšyla ir bus sunku sutarkuoti tešlą.
Skanaus.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME

TOLIAU SKAITYKITE

rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą