Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 300 gramų cukraus
  • 2 valgomieji šaukštai kakavos
  • 3 valgomieji šaukštai krakmolo
  • 3 vienetai kiaušinių
  • 300 gramų kvietinių miltų
  • 600 gramų varškės
  • 180 gramų sviesto
  • 150 gramų grietinės
  • 1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Tešlą geriausia pasiruošti iš anksto.
    Pirmiausia ištirpinkite sviestą, o, kai jis ataušta, įmuškite 1 kiaušinį ir suberkite 150 g cukraus.
    Gautą masę gerai išsukite, kol cukrus ištirpsta.
    Suberkite miltus, kepimo miltelius bei kakavą ir gerai išmaišykite. Tešla turi nelipti prie rankų ir lengvai minkytis.
    Gautą tešlą padalinkite į dvi dalis ir nakčiai įdėkite į šaldiklį.
    Varškės įdarą paruošti užtruksite 15 minučių. Pirmiausia pertrinkite varškę, kad ji būtų tolygi ir puri.
    2 kiaušinius išplakite su 150 g cukraus ir gautą masę supilkite į varškę.
    Įdėkite grietinę, krakmolą ir išmaišykite.
    Jei varškės masė Jums atrodo per skysta, įdėkite keletą šaukštų miltų.
    Atšaldytą tešlą burokine tarka tarkuokite tiesiai į aliejumi pateptą kepimo skardą ir pirštais atsargiai suformuokite vientisą pyrago pagrindą.
    Sukrėskite varškės masę ir užtarkuokite antrą tešlos dalį.
    Kepkite iki 200 laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje 60 minučių.
    Patarimas: sviesto nekeiskite margarinu, nes jis labai greitai atšyla ir bus sunku sutarkuoti tešlą.
    Skanaus.

Autorius: Elena

INGREDIENTAI:

  • 300 gramų cukraus
  • 2 valgomieji šaukštai kakavos
  • 3 valgomieji šaukštai krakmolo
  • 3 vienetai kiaušinių
  • 300 gramų kvietinių miltų
  • 600 gramų varškės
  • 180 gramų sviesto
  • 150 gramų grietinės
  • 1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Tešlą geriausia pasiruošti iš anksto.
    Pirmiausia ištirpinkite sviestą, o, kai jis ataušta, įmuškite 1 kiaušinį ir suberkite 150 g cukraus.
    Gautą masę gerai išsukite, kol cukrus ištirpsta.
    Suberkite miltus, kepimo miltelius bei kakavą ir gerai išmaišykite. Tešla turi nelipti prie rankų ir lengvai minkytis.
    Gautą tešlą padalinkite į dvi dalis ir nakčiai įdėkite į šaldiklį.
    Varškės įdarą paruošti užtruksite 15 minučių. Pirmiausia pertrinkite varškę, kad ji būtų tolygi ir puri.
    2 kiaušinius išplakite su 150 g cukraus ir gautą masę supilkite į varškę.
    Įdėkite grietinę, krakmolą ir išmaišykite.
    Jei varškės masė Jums atrodo per skysta, įdėkite keletą šaukštų miltų.
    Atšaldytą tešlą burokine tarka tarkuokite tiesiai į aliejumi pateptą kepimo skardą ir pirštais atsargiai suformuokite vientisą pyrago pagrindą.
    Sukrėskite varškės masę ir užtarkuokite antrą tešlos dalį.
    Kepkite iki 200 laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje 60 minučių.
    Patarimas: sviesto nekeiskite margarinu, nes jis labai greitai atšyla ir bus sunku sutarkuoti tešlą.
    Skanaus.

Autorius: Elena

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų