Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 100 gramų cukraus
  • 2.5 valgomojo šaukšto kakavos
  • 1 vienetas kiaušinių
  • 200 gramų kvietinių miltų
  • 400 mililitrų pieno
  • 250 gramų varškės
  • 1/5 arbatinio šaukštelio druskos
  • šiek tiek aliejaus ((kepimui))
  • 3 valgomieji šaukštai grietinės
  • 1 arbatinis šaukštelis vanilinio cukraus

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Kiaušinį išplakame su druska bei 30 g cukraus.
    Supilame pieną, išmaišome suberiama su kakava sumaišytus miltus ir išmaišome vientisą, skystą tešlą.
    Iš gautos tešlos, keptuvėje su aliejumi iškepame lietinius blynus.
    Varškę sumaišome su likusiai 70 g cukraus bei grietine.
    Šia mase įdarome lietinius blynus ir patiekiame.
    Be abejo, įdarytus varške blynus dar galima apkepti, bet aš to nedarau.
    Skanaus.

Autorius: Neringa

INGREDIENTAI:

  • 100 gramų cukraus
  • 2.5 valgomojo šaukšto kakavos
  • 1 vienetas kiaušinių
  • 200 gramų kvietinių miltų
  • 400 mililitrų pieno
  • 250 gramų varškės
  • 1/5 arbatinio šaukštelio druskos
  • šiek tiek aliejaus ((kepimui))
  • 3 valgomieji šaukštai grietinės
  • 1 arbatinis šaukštelis vanilinio cukraus

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Kiaušinį išplakame su druska bei 30 g cukraus.
    Supilame pieną, išmaišome suberiama su kakava sumaišytus miltus ir išmaišome vientisą, skystą tešlą.
    Iš gautos tešlos, keptuvėje su aliejumi iškepame lietinius blynus.
    Varškę sumaišome su likusiai 70 g cukraus bei grietine.
    Šia mase įdarome lietinius blynus ir patiekiame.
    Be abejo, įdarytus varške blynus dar galima apkepti, bet aš to nedarau.
    Skanaus.

Autorius: Neringa

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų