Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 250 gramų bulvių
  • 1 vienetas kiaušinių
  • 50 gramų kvietinių miltų
  • 2.5 gramo druskos

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Viena porcija.

    250g gerai nuplautų bulvių su lupena išvirti, nulupti, bulves sutrinti, įdėti 50g kvietinių miltų, įmušti kiaušinį, įberti 2,5g druskos. Paruoštą tešlą iškočioti 0,5cm storio lakštu ir supjaustyti 4x4 cm dydžio rombais. Rombus dėti ant miltais pabarstytos skardos ir kepti, kol gražiai iš abiejų pusių paraus.

    Grietininis grybų padažas – 373,66 Kcal. 10g lydyto naminio sviesto (galima ir saulėgrąžų aliejaus) apkepinti 12g smulkiai supjaustytų svogūnų ir 60g plonais griežinėliais supjaustytų grybų (skaniausiai būtų baravykai), ant viršaus uždėti 40g naminės grietinės ir, maišant, užvirinti.

Autorius: Vincentas Sakas

INGREDIENTAI:

  • 250 gramų bulvių
  • 1 vienetas kiaušinių
  • 50 gramų kvietinių miltų
  • 2.5 gramo druskos

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Viena porcija.

    250g gerai nuplautų bulvių su lupena išvirti, nulupti, bulves sutrinti, įdėti 50g kvietinių miltų, įmušti kiaušinį, įberti 2,5g druskos. Paruoštą tešlą iškočioti 0,5cm storio lakštu ir supjaustyti 4x4 cm dydžio rombais. Rombus dėti ant miltais pabarstytos skardos ir kepti, kol gražiai iš abiejų pusių paraus.

    Grietininis grybų padažas – 373,66 Kcal. 10g lydyto naminio sviesto (galima ir saulėgrąžų aliejaus) apkepinti 12g smulkiai supjaustytų svogūnų ir 60g plonais griežinėliais supjaustytų grybų (skaniausiai būtų baravykai), ant viršaus uždėti 40g naminės grietinės ir, maišant, užvirinti.

Autorius: Vincentas Sakas

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų