Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1.5 kilogramo bulvių
  • 1 stiklinė bulvių (nuoviras)
  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • 3 vienetai laurų lapų (lapeliai)
  • 2 vienetai svogūnų
  • 300 gramų kiaulės lašinių
  • 0.5 stiklinės pieno
  • šiek tiek druskos

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Bulves išvirti, virimo pabaigoje įdedant lauro lapelius bei druskos pagal skonį. Nukošus pasilikti stiklinę nuoviro. Kiaulienos lašinius smulkiai supjaustyti ir kepinti. Šiek tiek apkepus ir išsiskyrus riebalams, sumesti smulkintus svogūnus. Kepinti tol, kol svogūnai gražiai pagelsta, o lašinukai apskrunda. Virtas bulves sutrinti trintuve, atskiesti nuoviru bei pienu. Įmaišyti svogūnus su spirgais, druska bei pipirais, darkart viską pertinti trintuve.
    Valgyti tinka su met kokia mėsa, žuvimi, daržovėmis.
    Yptaingai skanu su raugisntais kopūstais.

Autorius: Inesa

INGREDIENTAI:

  • 1.5 kilogramo bulvių
  • 1 stiklinė bulvių (nuoviras)
  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • 3 vienetai laurų lapų (lapeliai)
  • 2 vienetai svogūnų
  • 300 gramų kiaulės lašinių
  • 0.5 stiklinės pieno
  • šiek tiek druskos

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Bulves išvirti, virimo pabaigoje įdedant lauro lapelius bei druskos pagal skonį. Nukošus pasilikti stiklinę nuoviro. Kiaulienos lašinius smulkiai supjaustyti ir kepinti. Šiek tiek apkepus ir išsiskyrus riebalams, sumesti smulkintus svogūnus. Kepinti tol, kol svogūnai gražiai pagelsta, o lašinukai apskrunda. Virtas bulves sutrinti trintuve, atskiesti nuoviru bei pienu. Įmaišyti svogūnus su spirgais, druska bei pipirais, darkart viską pertinti trintuve.
    Valgyti tinka su met kokia mėsa, žuvimi, daržovėmis.
    Yptaingai skanu su raugisntais kopūstais.

Autorius: Inesa

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų