Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 vienetas agurkų (rauginti)
  • 3 česnakų
  • 1 vienetas pomidorų pastos
  • 1 vienetas svogūnų
  • šiek tiek kiaulės lašinių
  • 1 vienetas kiaušinių
  • 200 gramų kvietinių miltų
  • šiek tiek džiūvesėlių
  • 1/4 stiklinės pieno
  • šiek tiek pomidorų padažo
  • šiek tiek pieno
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek aliejaus
  • šiek tiek prieskonių (įvairūs)
  • 1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Įmušame kiaušinį į indą, beriame miltus, kepimo miltelius, užpilame šiltu pienu, pilame 3 šaukštus aliejaus ir gerai išmaišome, išminkome. Smulkiai supjaustytus lašinukus apkepame su smulkinta svogūno galva, apkepus įspaudžiame česnako skilteles ir viską įminkome į tešlą, įdedame baziliko (ar kitų prieskonių).
    Kepimo indą išklojame folija, patepame aliejumi, pabarstome džiūvėsėliais ir išklojame tešlą. Pašauname į įkaitintą orkaitę 220 C. Viršų aptepame aliejumi.
    Supjaustome pomidorą, raugintą agurkėlį, sutarkuojame sūrį.
    Baigiant kepti papločiui, jį ištraukiame, aptepame pomidorų tyre ar padažu, pabarstome šiek tiek sūrio, sudedame agurką, pomidorą ir uždengiame sūriu. Apskrudiname apie 10 minučių įkaitusioje orkaitėje.

Autorius: elinda

INGREDIENTAI:

  • 1 vienetas agurkų (rauginti)
  • 3 česnakų
  • 1 vienetas pomidorų pastos
  • 1 vienetas svogūnų
  • šiek tiek kiaulės lašinių
  • 1 vienetas kiaušinių
  • 200 gramų kvietinių miltų
  • šiek tiek džiūvesėlių
  • 1/4 stiklinės pieno
  • šiek tiek pomidorų padažo
  • šiek tiek pieno
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek aliejaus
  • šiek tiek prieskonių (įvairūs)
  • 1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Įmušame kiaušinį į indą, beriame miltus, kepimo miltelius, užpilame šiltu pienu, pilame 3 šaukštus aliejaus ir gerai išmaišome, išminkome. Smulkiai supjaustytus lašinukus apkepame su smulkinta svogūno galva, apkepus įspaudžiame česnako skilteles ir viską įminkome į tešlą, įdedame baziliko (ar kitų prieskonių).
    Kepimo indą išklojame folija, patepame aliejumi, pabarstome džiūvėsėliais ir išklojame tešlą. Pašauname į įkaitintą orkaitę 220 C. Viršų aptepame aliejumi.
    Supjaustome pomidorą, raugintą agurkėlį, sutarkuojame sūrį.
    Baigiant kepti papločiui, jį ištraukiame, aptepame pomidorų tyre ar padažu, pabarstome šiek tiek sūrio, sudedame agurką, pomidorą ir uždengiame sūriu. Apskrudiname apie 10 minučių įkaitusioje orkaitėje.

Autorius: elinda

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų