Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 6 vienetai lydekų (jūros)
  • 300 gramų brokolių
  • 2 vienetai svogūnų
  • 6 skiltelės česnakų
  • 2 vienetai morkų
  • 200 gramų žiedinių kopūstų
  • 4 valgomieji šaukštai alyvuogių aliejaus

Paruošimo laikas: Apie 1 val.

INGREDIENTAI:

  • 6 vienetai lydekų (jūros)
  • 300 gramų brokolių
  • 2 vienetai svogūnų
  • 6 skiltelės česnakų
  • 2 vienetai morkų
  • 200 gramų žiedinių kopūstų
  • 4 valgomieji šaukštai alyvuogių aliejaus

Paruošimo laikas: Apie 1 val.

REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 7

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Preskoniuojame jūros lydeką ir paliekame 24 valandoms.
  2. Nusiperkame šaldytų daržovių, sudedame į kepimo indą, įpilame truputi vandens dugnui padengti ir truputi alyvuogių aliejaus, sudedame jūros lydeką, įdedame kelias skilteles česnako ir papjaustome svogūno. Kepimo indą uždengiame folija ir dedame į orkaitę.
  3. Kepame apie 1 valandą, galima truputi daugiau, 200°C temperatūroje.

    Skanaus!

Autorius: Šarūnas

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų