Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 1 vienetas ešerių (jūros)
- 1 vienetas druskos (stambi, pakelis)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Nevalytą ir neskrostą ešerį nuplauname ir nusausiname popieriniais rankšluosčiais.
Į skardą beriame sluoksnį druskos, ant jo dedame ešerį ir iš viršaus paslėpiame jį po druskos sluoksniu taip, kad jo nesimatytų. Pašauname į įkaitusią orkaitę ir kepame 30 minučių.
Ištraukiame, atsargiai atkasame ešerį iš po druskos, išimame, dedame į lėkštę, atsargiai peiliu per nugarkaulį prapjauname odelę ir skanaus.
Ypatingai tinka tiems, kas laikosi dietos - jokių riebalų ir jokių prieskonių jame nėra.
INGREDIENTAI:
- 1 vienetas ešerių (jūros)
- 1 vienetas druskos (stambi, pakelis)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Nevalytą ir neskrostą ešerį nuplauname ir nusausiname popieriniais rankšluosčiais.
Į skardą beriame sluoksnį druskos, ant jo dedame ešerį ir iš viršaus paslėpiame jį po druskos sluoksniu taip, kad jo nesimatytų. Pašauname į įkaitusią orkaitę ir kepame 30 minučių.
Ištraukiame, atsargiai atkasame ešerį iš po druskos, išimame, dedame į lėkštę, atsargiai peiliu per nugarkaulį prapjauname odelę ir skanaus.
Ypatingai tinka tiems, kas laikosi dietos - jokių riebalų ir jokių prieskonių jame nėra.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą