• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 vienetas ešerių (jūros)
  • 1 vienetas druskos (stambi, pakelis)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Nevalytą ir neskrostą ešerį nuplauname ir nusausiname popieriniais rankšluosčiais.
    Į skardą beriame sluoksnį druskos, ant jo dedame ešerį ir iš viršaus paslėpiame jį po druskos sluoksniu taip, kad jo nesimatytų. Pašauname į įkaitusią orkaitę ir kepame 30 minučių.
    Ištraukiame, atsargiai atkasame ešerį iš po druskos, išimame, dedame į lėkštę, atsargiai peiliu per nugarkaulį prapjauname odelę ir skanaus.
    Ypatingai tinka tiems, kas laikosi dietos - jokių riebalų ir jokių prieskonių jame nėra.

Autorius: Arina

INGREDIENTAI:

  • 1 vienetas ešerių (jūros)
  • 1 vienetas druskos (stambi, pakelis)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Nevalytą ir neskrostą ešerį nuplauname ir nusausiname popieriniais rankšluosčiais.
    Į skardą beriame sluoksnį druskos, ant jo dedame ešerį ir iš viršaus paslėpiame jį po druskos sluoksniu taip, kad jo nesimatytų. Pašauname į įkaitusią orkaitę ir kepame 30 minučių.
    Ištraukiame, atsargiai atkasame ešerį iš po druskos, išimame, dedame į lėkštę, atsargiai peiliu per nugarkaulį prapjauname odelę ir skanaus.
    Ypatingai tinka tiems, kas laikosi dietos - jokių riebalų ir jokių prieskonių jame nėra.

Autorius: Arina

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų