Nevalytą ir neskrostą ešerį nuplauname ir nusausiname popieriniais rankšluosčiais. Į skardą beriame sluoksnį druskos, ant jo dedame ešerį ir iš viršaus paslėpiame jį po druskos sluoksniu taip, kad jo nesimatytų. Pašauname į įkaitusią orkaitę ir kepame 30 minučių. Ištraukiame, atsargiai atkasame ešerį iš po druskos, išimame, dedame į lėkštę, atsargiai peiliu per nugarkaulį prapjauname odelę ir skanaus. Ypatingai tinka tiems, kas laikosi dietos - jokių riebalų ir jokių prieskonių jame nėra.
Autorius: Arina
INGREDIENTAI:
1 vienetas ešerių (jūros)
1 vienetas druskos (stambi, pakelis)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Nevalytą ir neskrostą ešerį nuplauname ir nusausiname popieriniais rankšluosčiais. Į skardą beriame sluoksnį druskos, ant jo dedame ešerį ir iš viršaus paslėpiame jį po druskos sluoksniu taip, kad jo nesimatytų. Pašauname į įkaitusią orkaitę ir kepame 30 minučių. Ištraukiame, atsargiai atkasame ešerį iš po druskos, išimame, dedame į lėkštę, atsargiai peiliu per nugarkaulį prapjauname odelę ir skanaus. Ypatingai tinka tiems, kas laikosi dietos - jokių riebalų ir jokių prieskonių jame nėra.