Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek česnakų (5-6)
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 1 kilogramas vištiena
  • šiek tiek druskos
  • 1 kilogramas jautienos kojų

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Verdam atskirai mėsas, kol gerai išverda. Mėsa turi kristi nuo kaulų. Išvalom kauliukus, atskirai supjaustom kojų mėsą, taip pat vištieną. Perkošiam kojų nuovirą, dedam visą supjaustytą mėsą kartu į vieną katilą, supilam jautienos sultinį, dedam pasmulkintą česnaką, druską, pipirus. Truputį paverdam, supilam į dubenėlius. Jei norite, galite papuošti dubenėlio dugną virtomis morkomis, raugintais agurkais bei žalumynais. Dedam į šaldytuvą sustingti. Skanaus.

Autorius: jurate

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek česnakų (5-6)
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 1 kilogramas vištiena
  • šiek tiek druskos
  • 1 kilogramas jautienos kojų

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Verdam atskirai mėsas, kol gerai išverda. Mėsa turi kristi nuo kaulų. Išvalom kauliukus, atskirai supjaustom kojų mėsą, taip pat vištieną. Perkošiam kojų nuovirą, dedam visą supjaustytą mėsą kartu į vieną katilą, supilam jautienos sultinį, dedam pasmulkintą česnaką, druską, pipirus. Truputį paverdam, supilam į dubenėlius. Jei norite, galite papuošti dubenėlio dugną virtomis morkomis, raugintais agurkais bei žalumynais. Dedam į šaldytuvą sustingti. Skanaus.

Autorius: jurate

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų