Kiaulieną supjaustome maždaug 2 cm storio gabaliukais. Kiaulienos kepsnelius sumaišome su sutrintais česnakais, čiobreliais ir rozmarinu. Mėsą užpilame aliejumi, kad apsemtų ir laikome šaltai apie 1-2 paras. Po to kepame griliuje. Skanaus :)
Autorius: Rita
INGREDIENTAI:
6 česnakų
2 valgomieji šaukštai čiobrelių
2 valgomieji šaukštai rozmarino
1 kilogramas kiaulės prandinės
200 mililitrų alyvuogių aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Kiaulieną supjaustome maždaug 2 cm storio gabaliukais. Kiaulienos kepsnelius sumaišome su sutrintais česnakais, čiobreliais ir rozmarinu. Mėsą užpilame aliejumi, kad apsemtų ir laikome šaltai apie 1-2 paras. Po to kepame griliuje. Skanaus :)