Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 0.5 vieneto citrinų
  • 3/5 stiklinės cukraus
  • 2 vienetai kiaušinių (baltymai)
  • 1 ir 1/3 stiklinės kvietinių miltų
  • 180 gramų jogurto (braškinis su grūdais)
  • 3 valgomieji šaukštai jogurto (natūralus)
  • šiek tiek druskos
  • 4 valgomieji šaukštai aliejaus
  • 2 arbatiniai šaukšteliai kepimo miltelių
  • 1 stiklinė uogų (šaldytos)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Jogurtus sumaišykite su citrinos sultimis bei kiaušinių baltymais.

    Kitame dubenyje sumaišykite miltus, cukrų, kepimo miltelius, druską ir tarkuotą citrinos žievelę.

    Jogurto masė sumaišoma su sausais ingredientais iki vientisos masės. Tada suberti šaldytas uogas ir atsargiai išmaišyti. Tešlą supilstoma į formeles.

    Kepkite 15 — 17 minučių orkaitėje, įkaitintoje iki 200 C laipsnių temperatūros.

Autorius: Paulina

INGREDIENTAI:

  • 0.5 vieneto citrinų
  • 3/5 stiklinės cukraus
  • 2 vienetai kiaušinių (baltymai)
  • 1 ir 1/3 stiklinės kvietinių miltų
  • 180 gramų jogurto (braškinis su grūdais)
  • 3 valgomieji šaukštai jogurto (natūralus)
  • šiek tiek druskos
  • 4 valgomieji šaukštai aliejaus
  • 2 arbatiniai šaukšteliai kepimo miltelių
  • 1 stiklinė uogų (šaldytos)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Jogurtus sumaišykite su citrinos sultimis bei kiaušinių baltymais.

    Kitame dubenyje sumaišykite miltus, cukrų, kepimo miltelius, druską ir tarkuotą citrinos žievelę.

    Jogurto masė sumaišoma su sausais ingredientais iki vientisos masės. Tada suberti šaldytas uogas ir atsargiai išmaišyti. Tešlą supilstoma į formeles.

    Kepkite 15 — 17 minučių orkaitėje, įkaitintoje iki 200 C laipsnių temperatūros.

Autorius: Paulina

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų