Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • šiek tiek garstyčių
  • 4 vienetai kiaulienos kumpio (rūkytas, supjaustytas)
  • 4 vienetai jautienos (filė, supjaustyta gabalais)
  • 1 vienetas kiaušinių (virti)
  • 1 valgomasis šaukštas kvietinių miltų (padažui)
  • 2 vienetai marinuotų agurkų
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek aliejaus
  • 30 gramų sviesto (padažui)
  • 100 mililitrų grietinės (padažui)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Jautieną padaužyti. Pasūdyti ir apibarstyti pipirais, patepti garstyčiomis.
    Ant viršaus uždėti kumpio (Panevėžio filė ar pan.) gabaliuką, ant kumpio marinuoto agurko gabaliuką, o aplink jį po kiaušinio skiltelę.
    Susukti ir sutvirtinti pagaliuku.
    Pakepinti aliejuje iš pradžių ant stiprios ugnies. Kai apskrus, sumažinti ugnį, uždengti ir patroškinti dar keletą minučių.
    Kitoje keptuvėje ištirpinti sviestą, suberti miltus ir apkepinti. Tada sudėti grietinę, pasūdyti, įberti pipirų, išmaišyti ir sudėti jautienos suktinukus.
    Troškinti 15 min.

Autorius: Eglužė

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • šiek tiek garstyčių
  • 4 vienetai kiaulienos kumpio (rūkytas, supjaustytas)
  • 4 vienetai jautienos (filė, supjaustyta gabalais)
  • 1 vienetas kiaušinių (virti)
  • 1 valgomasis šaukštas kvietinių miltų (padažui)
  • 2 vienetai marinuotų agurkų
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek aliejaus
  • 30 gramų sviesto (padažui)
  • 100 mililitrų grietinės (padažui)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Jautieną padaužyti. Pasūdyti ir apibarstyti pipirais, patepti garstyčiomis.
    Ant viršaus uždėti kumpio (Panevėžio filė ar pan.) gabaliuką, ant kumpio marinuoto agurko gabaliuką, o aplink jį po kiaušinio skiltelę.
    Susukti ir sutvirtinti pagaliuku.
    Pakepinti aliejuje iš pradžių ant stiprios ugnies. Kai apskrus, sumažinti ugnį, uždengti ir patroškinti dar keletą minučių.
    Kitoje keptuvėje ištirpinti sviestą, suberti miltus ir apkepinti. Tada sudėti grietinę, pasūdyti, įberti pipirų, išmaišyti ir sudėti jautienos suktinukus.
    Troškinti 15 min.

Autorius: Eglužė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų