Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek petražolių
  • 750 gramų jautienos (filė)
  • 4 vienetai kiaušinių
  • 50 gramų batono
  • 2 stiklinės pieno
  • 250 gramų varškės
  • šiek tiek druskos
  • 75 gramai sviesto
  • 2 valgomieji šaukštai sūris (tarkuotas)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Mėsą išvirti ir atvėsinti.
    Batoną užmerkti piene ir po to sumalti.
    Į batono masę sudėti pusę normos sviesto, kiaušinių trynius ir išmaišyti.
    Kiaušinių baltymus suplakti iki putų ir įmaišyti į batono mišinį.
    Gautą masę sudėti į sviestu išteptą kepimo indą, ant viršaus užberti sūrio ir iškepti orkaitėje.
    Suflė patiekti su išlydytu sviestu, petražolėmis.

Autorius: Nijolė

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek petražolių
  • 750 gramų jautienos (filė)
  • 4 vienetai kiaušinių
  • 50 gramų batono
  • 2 stiklinės pieno
  • 250 gramų varškės
  • šiek tiek druskos
  • 75 gramai sviesto
  • 2 valgomieji šaukštai sūris (tarkuotas)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Mėsą išvirti ir atvėsinti.
    Batoną užmerkti piene ir po to sumalti.
    Į batono masę sudėti pusę normos sviesto, kiaušinių trynius ir išmaišyti.
    Kiaušinių baltymus suplakti iki putų ir įmaišyti į batono mišinį.
    Gautą masę sudėti į sviestu išteptą kepimo indą, ant viršaus užberti sūrio ir iškepti orkaitėje.
    Suflė patiekti su išlydytu sviestu, petražolėmis.

Autorius: Nijolė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų