Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- šiek tiek petražolių
- 750 gramų jautienos (filė)
- 4 vienetai kiaušinių
- 50 gramų batono
- 2 stiklinės pieno
- 250 gramų varškės
- šiek tiek druskos
- 75 gramai sviesto
- 2 valgomieji šaukštai sūris (tarkuotas)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Mėsą išvirti ir atvėsinti.
Batoną užmerkti piene ir po to sumalti.
Į batono masę sudėti pusę normos sviesto, kiaušinių trynius ir išmaišyti.
Kiaušinių baltymus suplakti iki putų ir įmaišyti į batono mišinį.
Gautą masę sudėti į sviestu išteptą kepimo indą, ant viršaus užberti sūrio ir iškepti orkaitėje.
Suflė patiekti su išlydytu sviestu, petražolėmis.
INGREDIENTAI:
- šiek tiek petražolių
- 750 gramų jautienos (filė)
- 4 vienetai kiaušinių
- 50 gramų batono
- 2 stiklinės pieno
- 250 gramų varškės
- šiek tiek druskos
- 75 gramai sviesto
- 2 valgomieji šaukštai sūris (tarkuotas)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Mėsą išvirti ir atvėsinti.
Batoną užmerkti piene ir po to sumalti.
Į batono masę sudėti pusę normos sviesto, kiaušinių trynius ir išmaišyti.
Kiaušinių baltymus suplakti iki putų ir įmaišyti į batono mišinį.
Gautą masę sudėti į sviestu išteptą kepimo indą, ant viršaus užberti sūrio ir iškepti orkaitėje.
Suflė patiekti su išlydytu sviestu, petražolėmis.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą