Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek česnakų
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • šiek tiek krapų
  • 1 vienetas morkų
  • 1 vienetas paprikų
  • šiek tiek petražolių
  • 450 gramų pomidorų pastos
  • šiek tiek salierų
  • 1/4 arbatinio šaukštelio garstyčių
  • 2 vienetai svogūnų
  • 700 gramų jautienos (minkšta)
  • 25 gramai kvietinių miltų
  • šiek tiek druskos
  • 3 valgomieji šaukštai aliejaus
  • 150 gramų grietinės
  • 600 gramų sultinio
  • 1 valgomasis šaukštas raudonųjų pipirų (malti)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Sumaišyti druską, pipirus, maltą raudonąją papriką, garstyčias ir miltus. Šiame mišinyje apvolioti gabalėliais supjaustytą jautieną. Apvoliotą jautieną apkepti aliejuje. Apkepusią mėsą išimti iš keptuvės, ir trumpam palikti. Likusiuose riebaluose truputį pakepinti griežinėliais supjaustytus svogūnus, morkas, juostelėmis pjaustytas paprikas.
    Pomidorus nuplikyti verdančiu vandeniu, nulupti odeles, supjaustyti skiltelėmis.
    Į troškinimo indą sudėti pakeptą jautieną, daržoves, pomidorus, supilti sultinį ir viską išmaišyti.
    Troškinti orkaitėje, kol mėsa bus minkšta. Prieš valgant pasigardinkite guliašą grietine bei kapotų petražolių, krapų, salierų ir česnakų mišiniu.

Autorius: Marija

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek česnakų
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • šiek tiek krapų
  • 1 vienetas morkų
  • 1 vienetas paprikų
  • šiek tiek petražolių
  • 450 gramų pomidorų pastos
  • šiek tiek salierų
  • 1/4 arbatinio šaukštelio garstyčių
  • 2 vienetai svogūnų
  • 700 gramų jautienos (minkšta)
  • 25 gramai kvietinių miltų
  • šiek tiek druskos
  • 3 valgomieji šaukštai aliejaus
  • 150 gramų grietinės
  • 600 gramų sultinio
  • 1 valgomasis šaukštas raudonųjų pipirų (malti)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Sumaišyti druską, pipirus, maltą raudonąją papriką, garstyčias ir miltus. Šiame mišinyje apvolioti gabalėliais supjaustytą jautieną. Apvoliotą jautieną apkepti aliejuje. Apkepusią mėsą išimti iš keptuvės, ir trumpam palikti. Likusiuose riebaluose truputį pakepinti griežinėliais supjaustytus svogūnus, morkas, juostelėmis pjaustytas paprikas.
    Pomidorus nuplikyti verdančiu vandeniu, nulupti odeles, supjaustyti skiltelėmis.
    Į troškinimo indą sudėti pakeptą jautieną, daržoves, pomidorus, supilti sultinį ir viską išmaišyti.
    Troškinti orkaitėje, kol mėsa bus minkšta. Prieš valgant pasigardinkite guliašą grietine bei kapotų petražolių, krapų, salierų ir česnakų mišiniu.

Autorius: Marija

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų