Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Tai įdomaus skonio ir kvapo tailandietiškas jautienos patiekalas. Kadangi šiam patiekalui paruoši netruks, tai geras pasirinkimas greitai vakarienei. Jeigu turite šviežių bazilikų lapelių, geriau naudoti juos. Taip pat jei patinka svogūnai, galima raudonąjį svogūną naudoti ir supjaustyti griežinėliais bei kepti kartu su mėsa ir padažu. Jeigu nori aštresnio skonio, galima dėti daugiau čili pipirų.

REKLAMA

INGREDIENTAI:

  • 180 gramų jautienos (išpjovos)
  • 1 vienetas raudonosios paprikos
  • 35 gramai džiovintų bazilikų
  • 10 valgomųjų šaukštų sojos padažo
  • 1 vienetas čili pipirų
  • 2 valgomieji šaukštai alyvuogių aliejaus
  • 2 skiltelės česnakų
  • 2 valgomieji šaukštai austrių padažo
  • 2 valgomieji šaukštai pomidorų padažo

Paruošimo laikas: Apie 30 min.

Porcijų skaičius: 2

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Paprikas supjaustyti juostelėmis, jautieną gabaliukais arba juostelėmis. Susmulkinti česnakus ir čili pipirą.
  2. Mėsą kepti aliejuje įkaitintoje keptuvėje, po to dėti austrių, pomidorų ir sojų padažus.
  3. Patiekti su ryžiais ir apibarstyti džiovintu baziliku.

Autorius: Dorianas

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų